Wimperlifting


Wat is wimperlifting?

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen.


Voordelen

- Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
- U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
- Ogen lijken groter
- Geeft een natuurlijke uitstraling
- Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
- Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig


Hoe werkt het?

Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof.

Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L.

De wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd. Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten. Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden. Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken.

Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers. De wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.